voor de ZAKELIJKE markt

Kragt in Styling

Verkoopstyling

De eerste indruk is de belangrijkste indruk…

Op dit moment verzorgen verkopers vaak zelf nog de presentatie van hun woning. Doordat een verkoper niet meer objectief naar zijn of haar woning kan kijken, komt dit de online presentatie van de woning niet altijd ten goede.

Met meer makelaars rondom Zwolle en omgeving en minder woningen in de verkoop, wil je je klanten waarschijnlijk net dat beetje extra bieden om je te onderscheiden van je conculega’s.

Een goede presentatie van een woning, leidt tot meer interesse, meer bezichtigingsaanvragen en uiteindelijk een snelle verkoop voor de hoogst mogelijke prijs voor jouw klant.

Door mij in te schakelen voor verkoopstyling, worden alle woningen die bij jou in de verkoop staan dankzij mijn ervaring in de vastgoedsector en mijn passie voor interieur altijd optimaal gepresenteerd.

Iedere woning verdient verkoopstyling voordat de verkoopfoto’s worden gemaakt, zodat de woning neutraal oogt en aantrekkelijk is voor een zo groot mogelijke doelgroep en online goed wordt gepresenteerd.

Verkoopstyling is ideaal wanneer…

R

Je je wilt onderscheiden van andere makelaars.

R

je een goede woningpresentatie belangrijk vindt voor iedere woning die je in de verkoop krijgt.

R

je iemand zoekt die je veel werk rondom de presentatie van een woning uit handen neemt.

R

je de (lastige) gesprekken over de inrichting van de woning je klant wilt uitbesteden aan iemand met verstand van interieur en inrichting. 

R

je met de woningen die je aanbiedt, zoveel mogelijk potentiële kopers wilt trekken.

R

je extra service wilt bieden aan je klanten.

R

je door deze extra service, positieve mond tot mond reclame wilt genereren.

$

Interesse?

Ik kom graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.